1 diciembre, 2023

5 consells pel primer any a la universitat

0

G2J_RUSextra_2_comencar-universitatSi aquest any comences el teu primer any a la Universitat segurament que els interrogants que tinguis sobre les classes, la vida universitària, els teus companys i els professors seran molts. En aquest post et donem 5 consells per començar de la millor manera les classes:

  1. Coneix el Campus de la Universitat

Igual que coneixies cada racó del teu anterior centre d’estudis has de conèixer el nou campus universitari abans de començar les classes. Participa en les Jornades de Benvinguda per poder anar familiaritzant amb el centre i amb els nous alumnes. En aquestes Jornades de Benvinguda tindràs l’oportunitat de conèixer els llocs on seran impartides les classes de la titulació i les facilitats que ofereix la Universitat per als nous alumnes.

  1. No faltis els primers dies

Durant els primers dies és quan més gent coneixeràs i és el moment on es formen els grups de treball i d’amics. En aquests primers dies coneixeràs els mètodes d’avaluació, els nous docents i les assignatures que hauràs de superar durant el primer semestre del curs.

  1. Organitza el teu temps

Has organitzar bé el teu temps per estudiar el màxim possible cada dia i estar ben preparat quan t’examinis. Resol qualsevol dubte o qüestió que no ha entès a classe per a això pots preguntar al professor a classe o si no ho has pogut fer pots contactar amb el professor i en el seu horari de tutoria pots resoldre qualsevol dubte. És millor que ho facis ja que ires a l’examen amb els deures ben fets. Si t’allotges en una residència universitària, l’estudi només dependrà de la teva força de voluntat així que aprofita la sala de treball tècnics de la residència i organitza’t.

  1. Participa en les activitats que ofereix la universitat

La majoria d’universitats no es limiten a capacitar els alumnes només professionalment sinó també formar persones responsables i compromeses amb la societat. Per això organitzen diferents activitats, xerrades, trobades, jornades culturals, activitats esportives i socials. És important que participis en elles ja que coneixeràs noves experiències i altres estudiants de la teva edat.

  1. Accepta la diversitat

Quan comencis les classes a la Universitat coneixeràs estudiants de diferents nacionalitats, races i ideologies. Això et enriquirà com a persona i professionalment. Tindràs la possibilitat de conèixer diferents cultures i de compartir moments inoblidables compartint experiències amb estudiants de diferents nacionalitats.

Deja una respuesta